Avelon’s eerste showroom piece te koop bij The Next Closet

Vier jaar lang was Erik Frenken hoofdontwerper bij Viktor & Rolf. Nu van zijn label Avelon, dat voormalig een premiumlijn was van BlueBlood, maar dan iets chiquer. BlueBlood ging failliet, maar Frenken en investeerder Ton van Dam zagen hun kans schoon en zetten Avelon door. En met succes. Avelon heeft niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd veel verkooppunten. En nu is het ook bij TNC verkrijgbaar!

In de shop vind je de eerste showjurk die Erik heeft gemaakt voor Avelon. Hij heeft deze jurk ontworpen die staat voor klassieke vrouwelijkheid met een moderne ‘raw edge’ Avelon twist. De jurk is handgemaakt met gedrapeerd vilt, een jersey achterzijde en de herkenbare koperen Avelon rits.

Het motto van Avelon is Beautiful Different. Het eerste woord staat voor het luxury gevoel en high-end level. Different staat voor edgy; het rauwe randje en de invloed van de straat. Kenmerkend voor Avelon zijn de donkere tinten, die ieder seizoen weer terugkomen in de collectie. De collecties onderscheiden zich van elkaar door materiaalgebruik, de details en de bekende koperen ritsen.

Shop hier Frenken zijn eerste showroom piece!

error: Content is protected !!