Drie op een rij jaloersmakende Closet of’s

De kasten van ‘de’ drie Nederlandse hoofdredactrices. Karin Swerink, Miluska van ’t Lam en Yeliz Çiçek, bekend van LINDA., Harper’s Bazaar en Vogue. Geven waanzinnige pieces uit hun garderobe vol designer items een tweede leven via The Next Closet. 

 

Karin Swerink is bekend als succesvolle bladenmaker en hoofdredacteur van verschillende modebladen, sinds 2019 heeft LINDA. Swerink benoemd tot algemeen hoofdredacteur van het magazine. Daarnaast heeft ze een berg kennis op het gebied van fotografie. Naast haar gevoel voor tijdgeest en smaak, heeft Karin een nuchtere persoonlijkheid met een jaloersmakende kast. Ons oog valt vooral op de prachtige gouden ketting met kever hanger van Chanel die je onder andere bij The Next Closet kunt shoppen.

BEKIJK EN SHOP HIER DE KAST VAN KARIN SWERINK

Miluska van ’t Lam wilde vroeger maar één ding: bladenmaker worden. In haar jonge jaren werkte ze dan ook als redacteur bij een kinderboekenkrant én de stadsomroep. Mét succes, want ze werkte maar liefst acht jaar lang voor interieurmagazine Residence, waarvan vijf en een half jaar als hoofdredacteur. Sinds oktober 2018 is zij de hoofdredacteur van Harper’s Bazaar Nederland. Miluska vindt dat je jezelf mag laten zien door jezelf zichtbaar te maken. In je professionele leven, maar ook met een originele stijl. Bekijk en shop haar unieke stijl binnenkort.

 

Yeliz Çiçek haar stijl kunnen we omschrijven als minimalistisch chic. Yeliz is de eerste bi-culturele hoofdredacteur van Vogue Nederland. Vroeger stond ze in haar weekenden friet te bakken in de cafetaria van haar vader. Behalve een droom die is uitgekomen ook een verantwoordelijkheid want Yeliz vindt dat zij deuren moet openen voor anderen. “De tijden van The Devil Wears Prada zijn wel voorbij, hoor. Gelukkig, want dat past niet bij mij. Ik wil een warm bad zijn voor allerlei mensen.” Zo opent Yeliz ook binnenkort haar kastdeuren voor iedereen. Stay tuned.

 

 

Shop de designer items van deze inspirerende vrouwen, waaronder Chanel, Jacquemus, Maison Martin Margiela en geef de stukken een tweede leven. Loop de designer pieces niet mis.

error: Content is protected !!