Doneer de opbrengst van jouw closet aan een goed doel

Wil jij net als Jetteke van Lexmond, Hanna Verboom en Frederique van der Wal met behulp de designer items die je niet meer draagt een goed doel steunen? Dat kan bij The Next Closet!

Zorg samen met The Next Closet bijvoorbeeld voor meer drinkwater in Afrika of help het regenwoud te beschermen in Ecuador en verleng de levensduur van jouw kleding door de designer items die je niet meer draagt een tweede leven te geven. Benieuwd hoe? Lees verder!

De oprengst van jouw designer items naar een goed doel

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands designer fashion. Waarom steeds maar nieuwe kleding kopen als er al zoveel moois is? The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar en helpt jou om geld te verdienen aan je garderobe. Wil jij de items die al een langere tijd ongedragen in de kast hangen een tweede leven geven, maar heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Bij The Next Closet hebben wij de Premium Service beschikbaar speciaal voor jou. Via de Premium Service wordt al het werk uit handen genomen en kun je er zelfs voor kiezen om de opbrengst van jouw closet te doneren aan een door jou gekozen doel!

Een inspiratie voor anderen

Zo ging Jetteke van Lexmond je voor en koos ze voor tweede goede doelen: The Elephant Crisis Fund, waar ervoor gezorgd wordt dat het leefgebied van de olifant beschermd wordt en Amref Flying Doctor – het moeder-kind project. Zij zorgen o.a. voor een gezonde start tussen moeder en kind in Noord-Oeganda.

SHOP DE CLOSET VAN JETTEKE HIER

Tweedehands_merkkleding-Closet_of_Jetteke_van_Lexmond_The-Next-Closet

Hanna Verboom koos voor The Healthy Mom and Baby Clinic’ van Get it Done, deze is al twaalf jaar van onschatbare waarde voor de levens van de allerkleinsten uit de sloppenwijken van Jeffrey’s Bay.

SHOP DE CLOSET VAN HANNA HIER

Frederique van der Wal doneerde haar geld aan stichting Save The Native Forest, zij zetten zich met hart en ziel in voor het behouden van onze cruciale bron: de Amazone. Bovendien doneert ook The Next Closet haar deel aan jouw goede doel.

SHOP DE CLOSET VAN FREDERIQUE HIER

Tweedehands_merkkleding_Closet_Frederique_goede_doelenZoek jij nog een duurzame manier om een goed doel te ondersteunen? Kies ervoor om jouw high-end designer kleding te verkopen bij The Next Closet en samen doneren wij de gehele opbrengst aan jouw goede doel én verduurzamen we de textielketen!

Premium Service:

  • Stuur jouw items gratis op naar ons kantoor of breng ze langs
  • Geef het verkoopproces volledig uit handen inclusief veilige verzending
  • Ontvang een prijsvoorstel van onze specialist en een marge 50% – 65%
  • Wij zorgen dat de koper jouw item de volgende dag thuis ontvangt
  • Wij accepteren alleen de vetgedrukte merken uit onze merkenlijst
image

Fotografie: Iris Duvekot en Teresa Horstmann

error: Content is protected !!