Hoe herken je een authentieke Louis Vuitton Multi Pochette

Eén van de moeilijkste tassen om te bemachtigen in 2020 is de Louis Vuitton Multi Pochette. Verliefd op deze tas? Bereid je dan voor op een lange wachtlijst, tenzij je besluit om een mooi preloved exemplaar te kopen. Bij het kopen van een pre-loved Multi Pochette wil je natuurlijk zeker weten dat je geen replica exemplaar aanschaft. Daarom gaan wij van jou een expert maken in het herkennen van een authentieke Louis Vuitton Multi Pochette.

Louis Vuitton Pochette

De originele Pochette-tas is gemaakt in 1992 en sindsdien wordt deze tas beschouwd als de perfecte crossbody bag. 27 jaar later realiseerde Louis Vuitton zich dat er een enorme vraag is naar een soortgelijke crossbody. Om de tas in de huidige tijdsgeest te laten weerspiegelen hebben ze ingespeeld op de vraag naar functionaliteit. In het huidige model zien we daarom veel extra accessoires terugkomen, zoals de Coin Purse en het kleine Pochette tasje. Super handig om je eigendommen in te bewaren.

Wat is een Louis Vuitton Multi Pochette?

De Louis Vuitton Multi Pochette bevat drie elementen: een grotere Pochette, een kleinere Pochette en een ronde Coin Purse. De band is verkrijgbaar in drie kleuren: khaki green, blush pink en black, die op verschillende manieren gedragen kan worden.

De riem is van een stevige kwaliteit en vervangbaar. In elke riem is “Louis Vuitton” in de band geweven. Ook heb je de mogelijkheid om de Coin Purse te verwijderen en een extra ketting te bevestigen.

Afmetingen en details:

Grote Pochette: L24 x H13,5 x W4 cm
Mini Pochette: L15,5 x H10,5 x W4 cm
Coin Purse: L9 x H9 x W2 cm

Herken kwaliteit

De snelste manier om de authenticiteit van een Louis Vuitton Multi Pochette te herkennen, is door het label aan de binnenkant van de tas te controleren. De embossing van het logo hoort netjes gecentreerd te zijn, het lettertype op deze tas is ook altijd hetzelfde. Controleer dit dus altijd goed. Ook zijn de iconische mosterdgele stiksels op de lederen details precies uitgeteld en komen zij perfect uit in de hoekjes.

Een andere goede plek om de authenticiteit van een LV Pochette-tas te bewijzen, is aan het label op de buitenkant van de tas. Let hierbij ook op het lettertype, de afstand van de letters, de kleur en dikte van het stiksel.

 

Iconische monogram print

Het voor- en achtergedeelte van de Pochettes hebben een monogram print van normale grootte, terwijl de zijkanten en onderkant een kleinere monogram print hebben. Als de tas die je op het oog hebt niet twee soorten monogram afdrukken heeft, pas dan op!

De monogram print op de Coin Purse is in dezelfde stijl als de Pochettes: de ene kant heeft de reguliere monogram print en de andere kant een kleine monogram print. De hardware op de portemonnee is goud en op de karabijn sluiting is het LV-logo gegraveerd.

Hierboven zie je een foto van de binnenkant van de Coin Purse. Deze tas is gemaakt in Frankrijk, maar het is ook mogelijk om een authentieke Louis Vuitton te hebben uit Spanje en de VS. De binnenkant is van canvas, maar gecoat en gestructureerd. Het LV-logo is met hitte op de tas gestempeld, uitgevoerd in goudfolie.

De Coin Purse van deze tas heeft gevouwen lederen verstevigingen die aan beide kanten van de portemonnee zijn bevestigd om te voorkomen dat je spullen er uit vallen.

Let op: als de tas die je bekijkt niet deze lederen verstevigingen heeft, dan is de tas helaas niet authentiek.

AAA replica voorbeeld

Op de onderstaande afbeelding zie je een AAA replica voorbeeld, dit houdt in dat de tas alle herkenbare details heeft maar nét niet juist is uitgevoerd. Dit exemplaar hebben wij onderschept, omdat het lederen label niet klopt, het logo is te diep in het leer gedrukt en de gele stiklijn is zeer slordig aan de uiteinde. Het garen wat gebruikt is heeft ook niet de goede kleur en is te dun.

Hoe zorg ik goed voor mijn Louis Vuitton Multi Pochette?

1. Berg de tas altijd op in de meegeleverde dustbags mocht je hem niet gebruiken, dit om oxidatie van het materiaal tegen te gaan.
2. Een goede tip is om zakjes silicagel in de dustbag te doen om te voorkomen dat er vocht in de tas komt.
3. Maak de tas nooit schoon met agressieve schoonmaakmiddelen; water is genoeg! Houd er rekening mee dat er een coating over de tas zit die beschadigd kan raken.
4. Stop niet teveel spullen in je tas, zodat de randen niet te snel slijten.

Met dank aan Scarlett Rachamim voor de originele detailfoto’s

100% authenticiteitsgarantie

Ben je op zoek naar een prachtige authentieke Louis Vuitton Multi Pochette? Bij The Next Closet ben je altijd verzekerd van authenticiteitsgarantie. Op deze manier bieden wij een pre-loved shop-experience zonder zorgen.

Elk item dat op The Next Closet wordt geplaatst, ondergaat een authenticiteitscontrole. Daarbij houden wij rekening met echtheidskenmerken, datacodes, hardware details en natuurlijk de kwaliteit. Op deze manier krijgen namaakgoederen geen kans.

Bekijk en shop hier je favoriete designertas

error: Content is protected !!