How to wear de Hermès sjaal via The Next Closet

How we wear it: de Hermès sjaal

Met een zijden sjaal breng je jouw outfit in een handomdraai van basic naar chic! Breng meer kleur in je outfit door een prachtige, zijden sjaal aan je look toe te voegen.

 

Hermès

De sjaal van Hermès is niet zomaar een sjaaltje. Het duurt maar liefst twee jaar om een Hermès-sjaal te maken. De ontwerpen worden door een veertigtal tekenaars ontworpen, waarvan de beste worden uitgekozen. De sjaals worden vervolgens gemaakt in de Franse zijdeateliers van het merk. Er wordt een traditioneel verfproces gehanteerd waarbij voor iedere kleur van het ontwerp een nieuwe mal moet worden gemaakt. Dit in combinatie met het weven van de beste zijde, gewonnen uit cocons van Braziliaanse zijderupsen, maakt de sjaals van Hermès zo bijzonder.

En zo draag je ‘m!

In je haar

We zagen het afgelopen seizoen steeds meer haaraccessoires een comeback maken in het modebeeld. De fluwelen haarband die je in je haar kunt knopen, grote sierelastieken en zelfs de traditionele haarband zien we terug op de catwalk. Prada zorgt er zelfs voor dat bij haar show ieder model een andere haarband draagt. Genoeg reden dus om je sjaal aankomend seizoen in je haar te dragen!

Hermès sjaal voor in je haar van The Next Closet

 

Om je hals

De meest bekende manier is natuurlijk het dragen van je sjaal om je hals. Draag het met een basic T-shirt, warme wintertrui of mooie basic blouse. Het zorgt voor een extra speels en kleurrijk element in je outfit en maakt je look helemaal af!

Dit is hoe je de Hèrmes sjaal draagt!

Om je pols

Of om je enkel! Als je niet zo van de haarbanden of sjaaltjes om je nek bent, maar toch een kleurrijk accent zoekt voor je outfit: draag de sjaal om je pols als armband of om je enkel op een zomerse dag. Leuk bij een casual outfit met jeans!

How to wear de Hermès sjaal om je pols?

Aan je tas

Een makkelijke manier om je tas bij je outfit te matchen, zonder voor elke outfit een andere tas aan te schaffen, is het decoreren van je tas met een mooie sjaal. Bind een je Hermès sjaal om de handvatten van je tas of knoop het losjes vast. Hieronder zie je hoe je het doet.

How to wear Hermès sjaal via The Next Closet

Dus heb je nog een kleurrijke sjaal, nu weet je wat je er mee kunt doen! Of shop de mooiste tweedehands zijden Hermès-sjaals bij The Next Closet. Een goede investering in een kwalitatief, stijlvol en tijdloos product perfect voor elke gelegenheid!

stephanvane@gmail.com

error: Content is protected !!