Streetstyle designer kleding

New York Fashion Week Street Style

Zoals Carrie Bradshaw het omschreef: “The one time that the women of fashion week leave the past behind and look forward to the future… This is known as Fashion Week.”
Afgelopen week was het New York Fashion Week en wij zetten voor jou de hotste trends op een rij én je shopt de mooiste designer trends tweedehands op The Next Closet.

Merken als Marc Jacobs, Micheal Kors, Longchamp en Hugo Boss toonden afgelopen week de collecties voor aankomende winter 2019/2020. Waar vroeger inkopers van grote warenhuizen en hoofdredacteuren van magazines als Vogue en Harpers Bazaar de eerste rij bezet hielden, zijn het nu de influencers, bloggers en Instagrammers die de shows live-streamen vanaf de front row. Dit heeft veel veranderd in de manier waarop designers omgaan met hun ontwerpen en de manier hoe de collectie gepresenteerd wordt. Wat influencers dragen tijdens deze modeweken is haast belangrijker geworden dan de show zelf.

Van Xenia Adonts tot Chiara Ferragni. Wij hebben de belangrijkste street style iconen voor je in de gaten gehouden en de trends voor je op een rijt gezet!

 

Iconic vintage bags

The old it-bag is the new it-bag. Veel designers hebben hun oude it-bags nieuw leven ingeblazen. Zo zagen we de Dior Saddle bag afgelopen seizoen al langzaam terugkomen, maar ook Fendi’s Baguette bag is terug van weggeweest. Dit tijdens een speciaal Fendi Baguette bag event waar alle oude modellen als in een museum te bekijken waren. En laat je voor vintage it-bags nou net bij The Next Closet aan het goede adres zijn!

Shop tweedehands it-bags bij The Next Closet!

Neon

Het kan niet fel genoeg met deze neon trend die we veel terugzien tijdens New York Fashion Week. Vooral als coltrui onder een jasje zorg je met deze trend voor een frisse wind in je garderobe.

Oversized jassen

Perfect voor de koude winterdagen zijn de oversized jassen. Hoe groter hoe beter is de regel als we kijken naar trenchcoats, pufferjackets en teddyjassen.

Pink Paradise

Roze is here to stay! We zagen de roze pasteltint al in de winkels afgelopen zomer, maar ook deze winter en aankomende zomer zullen we roze blijven zien. Nu in alle fifty shades of pink, van neon tot pastel: pretty in pink! Shop jouw favoriete vintages pieces bij The Next Closet in het roze.

Monochromatic outfits

Oftewel outfits in één kleur. Van top tot teen in dezelfde kleur, of ton-sur-ton in bijna gelijke kleuren. We zien het terug in allerlei verschillende kleuren, zoals hieronder ook te zien. Met deze trend heb je een chique outfit en maak je een statement tegelijkertijd!

Shop je vintage trend items bij The Next Closet!

stephanvane@gmail.com

error: Content is protected !!