Opbrengsten Closet Of Frederique naar stichting STNF

image

The Next Closet heeft in samenwerking met Frederique van der Wal een bedrag van €500,- gedoneerd aan stichting Save The Native Forest. Vanmiddag werd de cheque samen met STNF ambassadrice Frederique overhandigd aan Dorien Dijkstra, founder van de stichting.

Frederique schittert in onze Closet Of serie waar je haar kledingkast kunt bekijken en shoppen! Frederique heeft samen met The Next Closet besloten om 100% van de opbrengsten te doneren aan stichting Save The Native Forest. De stichting zet zich met hart en ziel in voor het behouden van onze cruciale bron: de Amazone. Save The Native Forest weet als geen ander hoe ze het regenwoud optimaal kan beschermen: door strategisch gelegen gebieden op te kopen en als familie samen te werken met de lokale Huaorani indianen en de dochterorganisatie in Ecuador.

De opbrengst hebben we grotendeels te danken aan jullie: onze waardevolle TNC family die de prachtige items van Frederique heeft geshopt. Ben je net te laat geweest met shoppen, maar wil je nog steeds de items van Frederique kopen en tegelijkertijd stichting Save The Native Forest steunen? Dat kan! De stijlvolle kast van de ambassadrice is nog steeds shoppable. 

error: Content is protected !!