The Next Shop

Eindelijk is het zover: The Next Closet opende op 17 november de eerste vintage concept store van Nederland. Tot voor kort vond je onze services vooral online, nu kun je op de Bilderdijkstraat 94a te Amsterdam de mooiste vintage designer items ook in real life bewonderen. Bovendien heb je er de mogelijkheid om items in te brengen, en is dit dé plek om te connecten met like-minded modeliefhebbers.

SHOP
Wij weten dat twijfel bij tweedehands shoppen toch vaak een rol speelt dus daar willen we wat aan doen. Onze Premium collectie vol tweedehands schatten vond je tot voor kort alleen online, maar nu kun je deze unieke items in de winkel aanvragen, passen en proberen. Twijfel over de fit van die ene jurk of de grootte van die designertas hoeft je dus niet meer tegen te houden! Natuurlijk helpen we je ook graag met uitzoeken van een look die perfect bij jou past. En: tot 1 december 2021 krijg je op elke aankoop in de winkel  €10 korting.

Check nu hier de items uit onze Premium collectie.
Deze shop je nu ook op locatie!

CLICK & COLLECT
Woon je in de buurt van Amsterdam? Deel dan jouw kast hier met de stad. Geef jouw online verkochte pakketje hier af, en de koper kan het makkelijk ophalen. Zo besparen jullie tijd, CO2 en verzendkosten, beter dus voor jou én de planeet. Houd de site in de gaten voor meer informatie over deze service.

Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in The Next Shop!

Adres:
Bilderdijkstraat 94a, Amsterdam

Open: 
Maandag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00
Zaterdag en zondag 12:00 tot 17:00

 

 

DROP
Online kleding verkopen kost vaak nét te veel moeite, en 1 op de 3 items in onze kasten blijven daarom ongedragen. The Next Shop is hier om het verkoopwerk uit handen te nemen. Boek een tijdslot bij onze professionele fotograaf en laat jouw items perfect vastleggen. Klaar om de waarde van jouw ongedragen items te verzilveren. Bovendien krijg je tijdens de sessie advies over de beste verkoopprijs en beschrijving.

Alleen op afspraak: reserveer nu jouw tijdslot!

error: Content is protected !!