TNC lustrum: 5 jaar duurzaam shoppen

The Next Closet is vijf jaar! Benieuwd hoe dit jubileum gevierd werd? Een oude pastorie werd omgetoverd tot een exclusieve event-locatie waar fashion, gezelligheid en duurzaamheid centraal stonden. Onder het genot van gin tonics en sustainable hapjes flaneerden we in een ware exclusieve vintage designer closet sale.

image

Met een kamer ingericht met de kledingkast van Linda Tol en een kamer vol exclusieve designerkleding van actrice Carolien Spoor vulde het modieuze aura de hele ruimte. Pers, influencers, crowdfunders en bovenal onze trouwste kopers en verkopers vielen onder de genodigden. Onder het genot van loungemuziek die de dj draaide, vulde ons event zich met inspirerende en bewuste fashion lovers, want er kon natuurlijk ook geshopt worden. Met musthaves van onder andere Chanel en Givenchy, duurzame drinks en bites en een goodiebag vol sustainable verrassingen werd het een geslaagde avond waarbij we met veel van jullie konden praten over mode, duurzaamheid en innoverende projecten.

image

We hebben al dit moois te danken aan jullie: onze TNC-family, influencers en fantastische partners. Graag bedanken we jullie allemaal voor de afgelopen 5 jaar sustainable shopping en selling – op naar het volgende lustrum!

image

Special thanks aan onze duurzame sponsoren

The Conscious Club

The Conscious Club in Amsterdam is gevestigd in het hartje van de stad, maar focust op mindfulness en inner peace. Duurzaamheid betekent natuurlijk zorgen voor je eigen mind en body en oprecht bewust worden van dingen die in het leven gebeuren. Zo ga je vanzelf denken aan thema’s als sustainability, slow fashion, gezondheid en fairtrade. Je kunt hier terecht voor yogalessen, mindfulness, kickboksen en nog veel meer. Daarbij vind je er een aanbod aan vegetarische hapjes, sustainable zeepjes en verzorgingsproducten. Het hele pand is bovendien opgebouwd uit duurzame materialen. Namaste!

Marie-Stella-Maris

Naast duurzaamheid is fairtrade ook een belangrijke factor waar wij achterstaan. Marie-Stella-Mariszorgde op ons event voor het water maar verzorgt ook een plan waarbij ze per product (natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater) dat ze verkoopt een vast bedrag doneert om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen verwezenlijken.

Bloomon

De voordelen van mooie bloemen en planten zijn natuurlijk niet enkel dat ze er mooi uitzien. Ze zorgen ook voor een algemene sfeer van rust en inner peace. Planten zorgen namelijk letterlijk ook voor een schone lucht, en dat is alleen maar bevorderlijk voor je humeur, bewustzijn en productiviteit. En good vibes, die zorgen voor peace tussen mensen en dus alleen maar warmte en gezelligheid. Die kon je ook terugvinden op ons event, mede dankzij Bloomon.

image
Teamwork Tea

Op zoek naar de lekkerste thee voor tijdens je teaparty, maar geen idee waar deze theebladeren vandaan moeten komen? Kies voor fairtrade en organic tea van TEAMWORK TEA. Het kersverse bedrijf is opgericht door Claartje Schröder (oprichtster van Foodness.nl) en berust op een eerlijk verdienmodel waarbij de boeren in Sri Lanka een eerlijk loon krijgen voor de theeproductie. Bovendien is de thee biologisch en een waar genot voor je smaakpapillen.

Lot Soof Food

Bij een drankje hoort natuurlijk ook een heerlijk hapje. De culinaire parels werden verzorgd door Sofie van LOT SOOF FOOD. Heerlijke hapjes: van mini poke bowls, tot truffel amuses en rode bieten burgertjes. Het was een streling voor het oog, maar ook pure verwennerij tijdens onze soiree.

image

Verder willen we graag bedanken voor de samenwerking:

GEBROUWEN DOOR VROUWENDRDETOXBOX en JOHN TONY’S

Wil jij er volgende keer ook bij zijn op onze events? Word dan lid van The Next Closet, shop en verkoop jouw mooiste vintage designer treasures en wie weet sta jij volgende keer op de exclusieve gastenlijst. Uiteraard hoor je dan als eerste over onze aankomende pop-up events.

With love,

TNC

Benieuwd naar de sfeer van het event? Bekijk de after movie:


Klik hier 
voor het foto-album.

Foto’s: © Kiana Maria Beijleveld Santana
Videograaf: © Ashley Kruishaar

error: Content is protected !!