Win de Louis Vuitton Petit Noé Bag!

O, kom er eens kijken… The Next Closet en l’Étoile de Saint Honoré hebben een winactie die je niet wilt missen! Wie zoet is krijgt: een prachtige Petit Noé Bag van Louis Vuitton met een nieuwprijs van €940! Staat deze vintage klassieker ook op jouw verlanglijstje? Lees verder en ontdek hoe jij kans maakt om deze tweedehands treasure dit jaar in jouw designerschoentje te vinden!

image

Sinterklaas is in het land en pakjesavond komt eraan. De Sint vroeg The Next Closet en l’Étoile de Saint Honoré om hulp, want op veel verlanglijstjes kwam hij de Petit Noé Bag van Louis Vuitton t.w.v. €940 tegen en die bleek uitverkocht. Bovendien is hij van mening dat er al zóveel mooie items in omloop zijn, dat hij het verstandiger vindt om de levensduur van kwalitatieve items te verlengen. Dit jaar wil hij mooie items een tweede leven geven in plaats van telkens maar nieuwe producten te produceren. Want waarom nieuw als er al zoveel moois is? Stylish en sustainable als hij is, wist de Sint dat The Next Closet en l’Étoile de Saint Honoré unieke vintage pieces aanbieden én vaak uitverkochte items in hun assortiment hebben. The Next Closet en l’Étoile de Saint Honoré helpen hem dit jaar daarom een handje en geven op 5 december deze prachtige tas cadeau! Ben jij zoet geweest? Lees hieronder hoe je meedoet.

image

HOE DOE JE MEE?

  1. Like de winactie op Facebook.
  2. Volg The Next Closet en l’Étoile op Instagram en/of Facebook.
  3. Maak een screenshot van je verlanglijstje op The Next Closet en reageer met deze screenshot op deze post » http://bit.ly/2rbNbGW of deel deze in een Instagram story of post waarin je @thenextcloset en etoile_luxury_vintage tagged en gebruik hashtag #TNCxLÉTOILE.
image

Goed om te weten
De actie is geldig van 24 november 2018 t/m 5 december 2018. De winnares maken we bekend op woensdag 5 december 2018 om 15:00 via onze Instagram Stories én via een post op Facebook. Bovendien wordt de winnares persoonlijk op de hoogte gebracht.

image
  • De winnares wordt gekozen door middel van een onafhankelijke loting tool waaraan alle deelnemers automatisch deelnemen
  • Het aantal likes, shares of tags beïnvloedt de uitkomst van de winactie niet
error: Content is protected !!