Winactie Stella McCartney - The Next Closet

Winactie: maak kans op sustainable Stella McCartney slippers!

Winactie! Goed nieuws: samen met Winkelstraat geven we een paar duurzame Stella McCartney slippers weg! Bij The Next Closet kun je al jaren de mooiste duurzame merken shoppen. Stella McCartney is een favoriet merk en een voorloper op het gebied van duurzaam produceren. Daarom zijn wij ook heel blij dat wij één iemand uit onze community kunnen verrassen met zomerse slippers van dit merk. Vind jij duurzaam shoppen ook belangrijk en maken duurzame merken je nog blijer?

Winactie Stella McCartney - The Next Closet

Bereid je alvast voor op de Slow Fashion Season met deze prachtige slippers. Nieuwe items shoppen mag niet tijdens deze drie maanden, maar duurzame slippers winnen mag zeker! Zo hoef jij geen zomerschoenen voor het strand meer te shoppen.

Hoe doe je mee met de winactie?

1. Maak een account aan bij The Next Closet als je dat nog niet hebt;
2. Laat ons hier weten welke schoenmaat je hebt en waarom duurzaam shoppen belangrijk is voor jou;
3. Als je ons op Facebook/Instagram volgt, blijf je op de hoogte van de actie(s)!

Op vrijdag 14 juni om 10.00 maken we de winnaar bekend via Facebook en Instagram. De winnaar krijgt ook een persoonlijk bericht van ons.

Ben je verliefd geworden op de slippers, en kun je niet wachten tot de uitslag? Shop de slippers en andere duurzame Stella McCartney pieces hier bij Winkelstraat!

error: Content is protected !!