Winactie Moederdag: verkoop de items van je moeder gratis en verdien 100%

Verdient jouw moeder een uniek en vintage cadeau voor Moederdag? Doe mee aan onze Moederdag winactie en verras haar met een opgeruimde kledingkast. Geef de designer pièces die ze niet meer draagt een tweede leven én verdien 100% van de verkoopprijs!

Bij The Next Closet verkoop je designer pièces via onze website of de app en heb je toegang tot een enorme fashion community die verlangt naar jouw moeders mooiste designer items. Je verkoopt de items helemaal gratis en verdient normaal gesproken 80% van de verkoopprijs via de DIY-service, maar voor Moederdag kun je 100% marge winnen op jouw hele kast als je de items van je moeder uploadt!

Jouw moeder als stijlicoon
Is jouw moeder van van kleins af aan al jouw favoriete stijlicoon en kijk je nog altijd op tegen haar gevoel voor mode? Wij zijn benieuwd naar haar looks en zien heel graag een vroegere foto in haar mooie outfit. Misschien draagt ze op de foto wel een van de items die jij nu een tweede leven gaat geven… want waarom nieuw als er al zoveel moois is?

DOE MEE MET DE WINACTIE

Winactie Moederdag - The Next Closet

Hoe doe je mee?
1. Volg The Next Closet op Facebook en Instagram;
2. Maak een account aan bij The Next Closet (als je die nog niet hebt) en upload de items van je moeder;
3. Deel het linkje van de The Next Closet kast van je moeder op Facebook of Instagram met een vroegere foto van haar als stijlicoon en gebruik de hashtags: #thenextcloset en #vintagemoederdag.

DOE MEE MET DE WINACTIE

Winactie Moederdag - The Next Closet

Je kunt de items van je moeder uploaden tot 12 mei 08:00 uur. De winnaar maken we bekend op zondag 12 mei om 09.00 via Facebook en onze Instagram stories en wordt ook persoonlijk op de hoogte gebracht. De items die voor 12 mei 08:00 geüpload zijn, worden aangepast naar een marge van 100%. Op de items die je daarna uploadt verdien je de reguliere marge.

DOE MEE EN VERKOOP DE ITEMS VAN JE MOEDER HIER

error: Content is protected !!