Duurzaamheid

Onze missie:

Geef je garderobe een tweede leven en investeer in kwaliteit. Duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt in alles wat we doen, van business model tot aan de partners waarmee wij werken. Via TNC willen we vrouwen inspireren en aansporen om anders te shoppen; mooie kleding hergebruiken en investeren in kwaliteit.

Onze waarden

  • Verspil niet onnodig kostbare grondstoffen, herontdek je eigen 'closet' en geef vergeten items en nieuw leven.
  • Investeer in kwaliteit en vakmanschap, want dit behoudt zijn waarde.
  • Maak een ander blij; make your trash someone’s treasure!
Duurzaam

Onze partners

Dress for success

Dress for Success helpt mensen met een uitkering of minimum inkomen aan geschikte kleding voor een sollicitatiegesprek. TNC ondersteunt deze stichting door designer items die niet verkocht worden beschikbaar te stellen.

Circle economy

Circle Economyverbindt en begeleidt bedrijven in het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe, circulaire producten en diensten. “Geef je garderobe een tweede leven” is de missie van TNC en is hier een praktijkvoorbeeld van.

Reshare

De ReShare Store is een moderne, frisse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils. Sociale prijzen, een luisterend oor en bovendien een werkplek voor vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. TNC doneert (designer)items die niet worden verkocht of aangenomen aan de winkels.