The Next Closet

The Next Closet is dé duurzame marktplaats voor tweedehands merkkleding.

Waarom steeds maar nieuwe kleding kopen als er al zoveel moois is? The Next Closet maakt unieke merkkleding betaalbaar én helpt jou om geld te verdienen aan je garderobe. Onze missie is om de tweedehands kledingmarkt mainstream te maken. Dit doen we door mensen te inspireren om te investeren in kwaliteit en hergebruik. Zeg NEE tegen fast fashion en kies voor kwaliteit! Zo zie je er mooi(er!) uit, kun je serieus geld aan je kleding verdienen én help je onze moeder aarde minder te vervuilen.

Bekijk ons aanbod van de allermooiste tweedehands merkkleding.

Verkopen kan via onze DIY- of Premium-Service.

Ons verhaal

Ondernemersduo Lieke Pijpers & Thalita van Ogtrop richtte in 2013 The Next Closet op met als missie de tweedehands kledingmarkt te innoveren. Na olie, is de textielketen de meest vervuilende keten in de wereld. Dit terwijl er ontzettend veel mooie en waardevolle spullen in mensen hun kast hangen. Dat kan beter en slimmer dachten ze!

Met nauwelijks budget en een team van vier begonnen ze aan de weg te timmeren vanuit hun anti-kraak schoolgebouw zonder ramen. Inmiddels is The Next Closet uitgegroeid tot een enthousiast, getalenteerd team van twaalf, die zich dagelijks met veel plezier (vanuit een ‘echt’ kantoor ;-) inzetten om The Next Closet de grootste duurzame marktplaats voor merkkleding van Europa te maken. Help jij mee? Bekijk onze vacaturepagina.