Eindscore Slow Fashion Summer

De Slow Fashion Summer challenge is op vrijdag 21 september tot zijn einde gekomen en dat betekent niet alleen voor het team van The Next Closet, maar ook voor zo’n 3000 andere gewaagden! In deze blog delen we de eindstand: wie heeft de challenge volbracht zonder nieuwe kleding te shoppen?

Voor het team was het niet altijd even makkelijk… de een kon zich beter door de mooie nieuwe én sale collecties worstelen dan de ander. Over het algemeen kunnen we zeggen dat zo’n 30% de verleiding een zomer lang heeft kunnen weerstaan! Het fijnste van alles is dat iedereen, ook de niet-geslaagden, zich wel een stuk bewuster is geworden van het kopen van nieuwe items. Dus voor The Next Closet is de challenge zeker geslaagd en heeft het zijn vruchten afgeworpen!

Benieuwd wie van The Next Closet de challenge van de Slow Fashion Summer gehaald hebben? Bekijk hieronder alle mugshots en kom er direct achter wie er onderuit zijn gegaan en tegen de regels in tóch een nieuw item geshopt hebben…

image


Benieuwd naar de closets van ons team? 

In de closets van Thalita  en Tess vind je designer pieces van Dolce & Gabbana, Kenzo, Prada en meer. Heb jij de verleiding afgelopen zomer kunnen weerstaan? Laat het ons weten via Facebook!

stephanvane@gmail.com

error: Content is protected !!