Vintage feestoutfits voor Kerst

All I want for Christmas is… nothing new! De feestdagen naderen en dat betekent dat jij jouw Christmas outfit compleet wilt hebben. Ga je voor een vintage feestje, net zoals deze duurzame influencers? Santa went sustainable: shop hun prachtige preloved designer kerstoutfits nu op The Next Closet!

Je kunt tijdens de feestdagen stralen in de prachtige party outfit van vorig jaar van o.a. influencer Chantal van Chantoile.nl en Alisson van A Sustainable Mess via The Next Closet. December is voor de mode-industrie de maand om de omzet van het afgelopen jaar een laatste boost te geven. It’s that time of the year again en dat betekent shoppen, shoppen, shoppen! Ondanks dat jij misschien wel rekening houdt met het duurzame aspect in de mode-industrie blijft Kerst een tijd waar je in een net wat andere outfit wilt schitteren en liever niet hetzelfde draagt als vorig jaar. Hoe kun je al deze verleidelijke outfits in de etalages en in je mailbox weerstaan? Shop nu de last years X-mas outfit van onze sustainable influencers en straal dit jaar in fantastische vintage designer outfits van Chantal of Alisson. Want waarom nieuw als er al zoveel moois is? 

SHOP HIER DE KAST VAN CHANTAL

image

Chantal runt de duurzame modeblog: Chantoile.nl. Dit is dé online sustainable style guide voor vrouwen. Waan je in duurzame wereld vol ecologische en eerlijke mode. In de blogpost ‘creating a second life for my X-mas outfit’ schrijft Chantal over haar vintage party outfit die ze verkoopt en waarom ze dit graag via The Next Closet doet. Straal jij dit jaar in haar favoriete feestoutfit? Shop haar outfit hierboven! Klik hier om haar duurzame blog te lezen.

image

Het Instagram account ‘A sustainable Mess’ is in handen van Alisson en ze heeft op haar blog een sustainable gift guide voor 2018 samengesteld. The Next Closet heeft volgens haar een plekje verdiend in deze ranglijst met de TNC giftcard en daar is het team van The Next Closet trots op! Benieuwd wat de TNC giftcard is? Klik hier!

Dit jaar straalt Alisson in een stijlvolle jumpsuit van Samsoe & Samsoe die ze via The Next Closet heeft aangeschaft! 

 

SHOP HIER JOUW VINTAGE OUTFIT VOOR DE KERST

 

Wil jij jouw last years Christmas designer outfit ook verkopen via The Next Closet? Dat kan! Klik hier en start direct met verkopen.

error: Content is protected !!