NORTVI koffers

Pre-loved items neem je mee in een sustainable koffer

Wij geloven in een nieuwe realiteit waarin reizen met duurzame producten de nieuwe norm is. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan hoge kwaliteit en een geweldig design en zien we de sustainable NORTVI koffers als een stijlvol verlengde van je pre-loved outfit. Koffers met een positieve impact. Laten we ernaar streven om op een verantwoorde manier herinneringen te creëren, ongeacht waar ter wereld je bent of zal zijn. In deze blogpost delen wij onze tips om jouw welverdiende vakantie zo duurzaam mogelijk te maken. 

Nortvi koffers

Handbagage koffer – Sand White

De ‘get creative vakantiegarderobe’

Onze kasten puilen uit van geweldige items. Toch lijkt het steeds alsof we niets hebben om aan te trekken op vakantie. Elke keer weer. Herken jij jezelf hierin? Een bewuste keuze is het allerbelangrijkst want een nieuwe vakantie garderobe aanschaffen draagt natuurlijk niet bij aan duurzaamheid. 

Écht goed kijken naar wat we al in de kast hebben is wat wij daarom altijd als eerste doen. We horen je denken “wat een cliché” maar wij zijn ervan overtuigd dat je al zat perfecte vakantie looks in je kast hebt hangen. Kijk eens of er een paar mooie zomer items zijn blijven liggen tussen je winter items of ontdek een nieuwe manier van stylen voor dat ene item van vorig jaar. Get creative!

NORTVI koffers

Handbagage koffer – Rainforest Green 

Een NORTVI koffer is always on your side

Waar zouden we op vakantie zijn zonder een kwalitatieve koffer? Voor ons is de ideale zomer aankoop dan ook een duurzaam stuk reisbagage. Hier eenmaal in geïnvesteerd betekent een leven lang plezier. Maar laat je niet afschrikken door het woord investeren. Duurzaamheid en kwaliteit hoeven namelijk geen fortuin te kosten. 

Toen NORTVI ons vroeg of wij bij The Next Closet nog op reis gingen zagen we hierdoor de perfecte kans om samen mensen te inspireren om bewuste keuzes te maken. Want we weten dat reizen nu eenmaal niet sustainable is, daar is geen twijfel over mogelijk. Toch zijn we, misschien wel meer dan ooit, toe aan een vakantie. Het was natuurlijk een rollercoaster van een jaar maar toch heeft de Covid crisis ons veel aan het nadenken gezet op een positieve manier. Tijd om onze vakanties daarom eens goed onder de loep te houden wat betreft duurzaamheid. 

Nortvi Koffers

Handbagage koffer – Sand White

Samen willen we laten zien dat stijl, sustainability en kwaliteit hand in hand gaan. Zo is zelfs de voering van de koffers geheel van gerecyclede PET flessen gemaakt. Een koffer is toch part of the outfit. Perfect dus voor onze community.

Nu dus alleen nog deze koffer vullen met vintage items van The Next Closet, net als één van onze ambassadrices Carolien Spoor, en je bent klaar voor vertrek! Carolien heeft gekozen voor twee zomerjurken van Fabienne Chapot en van Mayle. Zomerjurken maken de perfecte vakantie looks en nemen daarnaast niet veel ruimte in je koffer op. Ze zijn effortless, luchtig en toch ook chique. Ook een trui van Anine Bing ontbreekt niet in Carolien haar koffer. Zij weet namelijk dat het zelfs op de warmste zomerdagen s’avonds nog flink kan afkoelen. Zeker als je kiest voor een vakantie in Nederland.

Closet of Fia

Trui Anine Bing uit de Closet of Fia Hamelijnck, fotografie: Lidian van Megen

Oost West…

Hoewel reizen naar het buitenland steeds meer mogelijk is heeft de afgelopen tijd ons ook laten zien hoe verrassend vakantie in eigen land kan zijn. Daarom willen wij deze zomer Nederland eens met een andere blik bekijken. Ga jij toch liever naar het buitenland? De trein (of zelfs de bus) is een goede en duurzamere optie in plaats van het vliegtuig. Europa is namelijk zo goed verbonden dat zulke korte afstanden vliegen eigenlijk niet meer nodig is. Wij hebben inmiddels spontaan zin gekregen om door onze kast te spitten en onze koffers te gaan inpakken. En jij?

NORTVI koffers

Handbagage koffer – Sand White

Partnership: NORTVI

Images: NORTVI

 

error: Content is protected !!